Gratis voor jou

Gratis e-course

“Smart moms Oil up”

Ben jij ook zo’n slimme mama die geen schadelijk troep wil gebruiken voor haar gezin? Vaak is voeding de eerste stap, maar als je je er wat meer in verdiept, kom je er al snel achter dat ook in verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen super veel stoffen gebruikt worden die helemaal niet goed zijn voor ons.
Steeds meer vrouwen (en ook mannen :-)) gaan de labels op de achterkant van deze producten lezen om op die manier de juiste keuze te kunnen maken voor henzelf en hun gezin. En dat is maar goed ook!
Maar ja…..waar te beginnen?
Wat is nou wel en wat is nou niet goed?
Het is minder moeilijk dan je denkt! Meld je aan voor de online workshop “Smart moms Oil up!” en ik help je op weg naar een toxic free home in een aantal makkelijke stappen.
Deze e-course start op 1 november 2018. Mocht je op die datum niet kunnen, dan is er nog geen man overboord. Je kunt de lessen later nog terug kijken.

Niet alleen voor mama’s

Deze e-course is overigens ook heel fijn voor papa’s en mensen die geen kinderen hebben, hoor ;-). Iedereen kan mee doen.

Gratis info- of adviesgesprek van
30 minuten

Wil je graag een één op één gesprek met mij over de oliën en Young Living en wat ze voor jouw gezondheid en/of geluksgevoel kunnen betekenen?
Dat kan ook gratis :-).
Het kan telefonisch, via Skype of gewoon in het echt als je in de buurt woont. Het gesprek is geheel vrijblijvend en ik beloof dat ik na afloop geen  bestelformulier onder je neus zal duwen ;-). Dus ook voor alleen informatie mag je bij me aankloppen.
Klik hieronder om contact met me op te nemen voor een afspraak.

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)