Doe met ons mee

Oil up bestaat uit een snel groeiende groep fijne mensen. Mensen die enkel enthousiaste oliegebruikers zijn én mensen die net als ik ook actief Brand Parnter van Young Living zijn geworden en hun liefde voor de Young Living producten delen met anderen.

Ook jij kunt deel uitmaken van Oil up als je dat wil. Dat kan door een Brand Partner account aan te maken bij Young Living met het referentienummer van één van onze Oil up business members. Dat kan ik zijn, maar wellicht ken jij iemand anders die al aangesloten is bij Oil up en dan gebruik je zijn/haar referentienummer bij je aankoop. Wanneer je via mijn website je Premium Starter Kit aankoopt, dan maken we samen het account voor je aan en vullen we mijn referentienummer in, zodat je als het ware aan mij gelinkt bent en ik jouw vaste contactpersoon wordt en je ook meteen onderdeel bent van Team Oil up. Je bent heel welkom!

 

Klant worden en Young Living producten gebruiken

Wanneer je besluit om bij Young Living een account aan te maken via een business member van Oil up, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open!!!
Dit is wat je naast je fijne oliën krijgt:
• Jouw eigen contactpersoon ofwel sponsor, aan wie je al je vragen kunt stellen.
• Een welkomstpakketje, zodat je meteen goed van start kunt gaan.
• Toegang tot online events, offline events, besloten Facebookgroepen en de mogelijkheid om je aan te sluiten op een membersite.
• De mogelijkheid om te sparen voor gratis product (optioneel).
• De keuze om eenmalig te bestellen, regelmatig een losse bestellingen te plaatsen of automatisch maandelijks te bestellen. Niks moet, alles mag.

Wil je alleen klant worden en zelf geen producten verkopen? Dat is helemaal prima. Ongeveer 90% van alle Oil up leden zijn puur en alleen klant en enthousiaste gebruiker.

Maar….misschien hoor jij wel bij die 10% die zelf ook graag actief aan de slag gaat als onafhankelijk distributeur van Young Living.
Die mogelijkheid is er ook!

Oil up business member worden

Als je hiervoor kiest, dan gaat er nog een hele wereld voor je open :-)! En dit is wat je dan van ons krijgt:
• Wij helpen je op weg, zodat je goed van start kunt gaan als Brand Partner. In jouw tempo.
• Toegang tot onze business community op Facebook, waar je kunt connecten met andere Oil up business members.
• Regelmatig contact met andere Oil up business members en jouw sponsor, die jou kan begeleiden in jouw olie-avontuur als jij dat wil.
• Volledige vrijheid in de manier waarop jij jouw brandpartnerschap wil vormgeven en uitvoeren.
• Volledige vrijheid in de tijd die jij er in wil steken. Dat kan bijvoorbeeld 2 uur per week zijn of full-time.
• Beloning voor het werk dat jij doet in de vorm van commissies en bonussen van Young Living. Geld op je bankrekening krijgen door dat te doen wat jij leuk vindt en mensen te helpen. Fijn toch?!

Bel, bericht of mail me even. Dan kan ik het je uitleggen en kun je daarna lekker aan de slag.

Wat zijn de voordelen van Brand Partner zijn?

Heb je even ;-).
• Je kunt werken van waar jij wil. Of dat nou thuis is of een tropisch eiland. Zolang je wifi en een telefoon, tablet of laptop hebt, kun je vooruit.
• Je krijgt begeleiding vanuit Team Oil up als jij dat wil. Wil je liever alles alleen doen? Dat kan ook.
• Jij bepaalt zelf hoeveel of hoe weinig je werkt.
• Je helpt mee aan de gezondheid en het geluk van jezelf en anderen.
• Je hebt de mogelijkheid om een heel fijn inkomen op te bouwen. Zie de income disclosure hieronder.
• Je genereert passief inkomen. Dus ook als je een keer een maandje vakantie neemt bijvoorbeeld of eens ziek bent, dan gaat het inkomen gewoon lekker door.
• Heb je kinderen? Dan bouw je nu al een maandelijks inkomen op dat je kunt nalaten aan je kids. De betalingen kunnen gewoon doorgaan (willable income). Heb je ooit ergens gewerkt waar dat mogelijk is?! 🙂
• Je hebt de mogelijkheid om naast je commissie/bonussen ook nog  gratis reizen te verdienen. En niet alleen de vlucht, maar ook je verblijf, maaltijden en excursies worden door Young Living betaald. Ik heb al een aantal reizen mogen meemaken en ze zijn super!
• VRIJHEID! Dat is voor mij persoonlijk het grootste voordeel. Ik voel me vrij, omdat ik kan doen wat en wanneer ik wil.

Hoeveel ga ik verdienen?

Dat hangt van diverse factoren af. Om je een indicatie te geven zie je hieronder de income disclosure van Young Living van 2022. Daar zie je wat er door de leden in dat jaar zoal verdiend is aan commissies en bonussen.
Jij kunt zelf je doel bepalen. Ga je voor de hoogste rang en ook het daarbij behorende salaris of wil je elke maand gewoon een paar honderd extra op de bank krijgen voor wat meer ademruimte? Het kan allemaal. Jij kiest.

Is het moeilijk?

Nee, het is niet moeilijk. Maar met niks doen kom je niet ver. Dus je zal er uiteraard wel iets voor moeten doen. Alles wat je moet weten, kan ik je leren of kan jouw sponsor je leren. Wij zijn er om je te helpen.

Moet ik zelf veel investeren?

Nee, je hoeft geen grote inversteringen te doen om business member te worden. Je kunt gewoon beginnen met een Premium Starter Kit voor eigen gebruik. Er wordt  absoluut niet van je gevraagd om een heel uitgebreid productenpakket af te nemen om te starten. Dat is namelijk helemaal niet nodig. Ik ben zelf ook gestart met die 12 olietjes en een diffuser. Uiteraard koop je wel gewoon je oliën voor eigen gebruik en diezelfde oliën kun je ook gebruiken om aan anderen te laten zien. Elke maand koop je jouw eigen spullen bij Young Living en elke maand krijg jij de commissie die je verdiend hebt door jouw inspanningen op je rekening gestort.
Je investeert vooral je tijd. En trust me…het is een hele goede investering!

Heb ik een speciale opleiding nodig?

Nee, dat is niet nodig. Enthousiasme over het product, de bereidheid om te leren en de wil om in actie te komen zijn veel belangrijker.

Kan het ook vanuit een ander land?

Ja, hoor. Zolang er wifi is, kun je aan de slag.

Meet my team

Ik stel hieronder graag een aantal van onze teamleden aan je voor. 

Marcia Hamelijnck

Hoi, ik ben Marcia Hamelijnck, oprichtster van Oil up. Ik ben getrouwd met Dirk en samen hebben wij een dochter, Lieve.
In juni 2015 zijn wij gestart met het inzetten van de oliën in ons gezin en inmiddels zijn we al goed gemarineerd ;-).
We zetten de oliën in op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.
Maar het blijft niet alleen bij oliën. Ook de schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen van Young Living gebruiken wij dagelijks.
Nadat ik kanker heb gehad, zijn wij de dingen die we zoal aten en opsmeerden onder de loep gaan nemen. Bizar om te merken dat er zo veel troep zit in de dingen die we dagelijks tot ons nemen en aan onze kinderen geven.
Stap voor stap hebben wij ons eetpatroon en onze verzorging een make-over gegeven.
Geen pakjes en zakjes meer in de keuken, maar veel verse producten.
Geen reguliere verzorgings- en schoonmaakmiddelen meer, maar toxic-free varianten.
Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te inspireren tot het maken van gezondere keuzes. Dit doe ik o.a. door hen te informeren over dit onderwerp en hen bekend te maken met the good stuff van Young Living, zodat ze goed geïnformeerd hun keuze kunnen maken.
Daarnaast ben ik teamleider van team Oil up! en begeleid ik anderen die hetzelfde werk doen of willen doen als ik.
Dit is veruit het leukste en meest waardevolle werk wat ik ooit gedaan heb en ik ben dus ook van plan om hier nog heel lang mee door te gaan.
Mijn favoriete olie: Peppermint!

Signy Esmeijer

Ik ben Signy. Ik woon in Harderwijk samen met Jeffrey en ons zoontje Skip. Vanaf dat ik met de olietjes ben begonnen is mijn wereld in veel opzichten positief veranderd. Onder andere biedt het mij de mogelijkheid met de beperkingen die ik heb door de ziekte van Lyme, om toch een inkomen te genereren, en dan ook nog met zoiets leuks als dit! Mijn missie is ook om de wereld een stukje mooier en vooral gezonder te maken en mensen te leren dat dit op een hele simpele manier kan. Bijvoorbeeld in mijn make&take workshops leer ik mensen zelf verzorgingsproducten maken, hier krijgen zij veel inspiratie door en ik weer veel energie van. Ik hoop met Young Living financieel onafhankelijk te worden en een eigen zorgboerderij met opvangpaarden te kunnen realiseren. Mijn favoriete oliёn zijn: Magnify your Purpose, Valor, Sacred Mountain, Clarity en Vetiver.

Annemarieke
van de Koevering

Ik ben Annemarieke van de Koevering. Mama van drie dochters van 17-13-12 jaar. Sinds september 2015 gebruikster van de oliën. Ik wilde mijn kinderen ondersteunen en daarbij meer van de natuur gebruik maken. Inmiddels help ik niet alleen mijn kinderen maar ook meer mensen om mij heen.
De mogelijkheden zijn oneindig!
Hoe mooi is het als je iemand kan helpen, mooie reacties krijgt?! En dat je ziet dat de olie gewoon in het dagelijks leven toegepast kan worden zonder er al te veel bij na te hoeven te denken.
Het is soms wel even een zoektocht, maar als je het gevonden hebt wil je niet meer anders.

Dat vind ik het mooie aan de olie, het werkt super! Het brengt mensen tot elkaar.  En ik vind het reuze leuk om iedereen erbij te helpen door samen uit te zoekenet wat iemand kan helpen. Ik leer elke keer weer bij. Heerlijk!

Groetjes,

Annemarieke

 

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)