Kerstpakketten

Geef jij jouw medewerkers

focus, daadkracht en gezondheid cadeau?

Geef geluk en gezondheid dit jaar

Ben jij die slimme werkgever die alle medewerkers dit jaar nou eens niet zo’n doos vol met vet, suiker, E-nummers, alcohol en andere meuk geeft?
Ben jij die fijne werkgever die alle medewerkers en daarmee jouw bedrijf een doos vol geluk en gezondheid gunt?
Een doos vol focus, motivatie, goede nachtrust, sterk immuunsysteem, daadkracht, zelfvertrouwen en meer van dat.
Het kan! Met deze heerlijke pakketten.
Ik heb ze mooi voor jou op een rij gezet, zodat je een fijn pakket kunt kiezen dat binnen jouw budget past.
Onder de pakketten vind je nog meer informatie over hoe die kleine flesjes en de diffuser hun werk doen.

1. Premium Starter Kit €141,74

Met deze Premium Starter Kit met Dessert Mist diffuser kunnen je medewerkers meteen goed aan de slag en hebben ze allerlei oliën die voor tal van doeleinden in te zetten is. Focus, goede nachtrust, zelfvertrouwen, ondersteuning spieren en gewrichten, ondersteuning luchtwegen, daadkracht, minder stress, versterking immuunsysteem en nog veel meer.
Deze kit bevat 12 van de meestgebruikte oliën.

• Lavender • Peppermint • Lemon • Frankincense • Copaiba • Orange+
• Thieves • PanAway • Stress Away • Purification • R.C. • DiGize

Wil je precies weten wat elke olie allemaal doet? Download dan het e-book bij GRATIS of neem contact met me op.

Ze krijgen er ook de fijne Dewdrop diffuser bij plus nog twee zakjes NingXia Red, een roller ball, 10 glazen mini-flesjes, een opbergdoos en documentatie over de oliën.
Deze kit kost € 141,75 excl. b.t.w. en verzending.
Een super deal, aangezien er voor ruim € 200,- (excl. btw) aan productwaarde in deze kit zit!

Bestel hem makkelijk via de knop hieronder. Wil je liever niet via iDeal betalen, neem dan even contact op. Dan stuur ik je een factuur die je zelf over kan maken.

2. Groots uitpakken €230,25

Wil je grootser uitpakken en nog meer waarde leveren?
Kies dan voor de Premium Starter Kit met de luxe Aria Diffuser.
Ze krijgen verder exact dezelfde oliën als bij de kit hierboven, alleen dus een andere diffuser. De prachtige Aria Diffuser van glas en hout geeft ook verschillende kleuren licht en heeft de mogelijkheid om een heel fijn rustgevend muziekje af te spelen.
Ook kun je er een telefoon of iPod aan koppelen om je eigen muziek af te spelen.
Deze kit kost € 230,25 excl. b.t.w. en verzending.
Nog meer voordeel!
In deze kit zit een productwaarde van ruim € 370,- (exc. b.t.w.) namelijk.

Bestel hem makkelijk via onderstaande knop. Wil je liever niet met iDeal betalen? Neem dan even contact met mij op. Dan stuur ik je een factuur die je zelf kunt overmaken.

3. Kleiner budget €61,20

Ook voor een kleiner budget hebben we een fijne optie.
Kies dan voor een losse Dewdrop Diffuser incl. twee fijne oliën.
Ze krijgen er dan de 5ml Lavender bij. Een fijne rustgevende olie die tevens heel goed voor de huid.
En de 5ml Citrus Fresh, een blijmaker die tevens kan zorgen voor meer focus.
Ook erg fijn!
Dit pakketje kost € 61,20 excl. b.t.w. en verzendkosten.
Eventueel kun je dit pakket nog aanvullen met één of twee extra andere oliën. Je bestelt dit setje makkelijk via onderstaande knop. Wil je liever niet met iDeal betalen of nog wat meer toevoegen? Neem dan contact met mij op. Dan maak ik het voor je in orde.

4. Of heel wat anders

Wil je iets anders dan de bovengenoemde pakketten?
Kijk dan eens in de Seasonal Catalog voor nog meer leuke cadeautjes.
Je vindt de digitale kerstcatalogus via de knop.
Wil je hulp bij het kiezen van het perfecte pakket voor jouw medewerkers?
Laat mij je helpen en neem contact op.

Waar is die olie dan goed voor?

De etherische oliën doen op verschillende niveaus hun werk. Zowel op lichamelijk als mentaal, emotioneel en spiritueel vlak zijn er oliën om in te zetten.
En het is ook zo dat elke olie op meerdere niveaus werkt.
Zo is Lemon essential oil bijvoorbeeld een hele goede schoonmaker voor je huid en je lichaam, maar deze kan ook ingezet worden om vrolijker te worden of meer gefocust te kunnen werken.
Van elke olie heb ik een uitgebreide beschrijving met daarin een uitleg van de vele toepassingen. Jouw medewerkers krijgen van mij uiteraard ook een duidelijke instructie en een ze kunnen gratis een e-book downloaden dat bomvol staat met gebruikerstips en recepten.
Wil jij eerst meer weten of wil je advies over wat je cadeau kan geven?
Neem dan gerust contact met mij op.

 

Manieren van gebruik

Aromatisch

Dus door inademing. Bij de Premium Starter Kit zit een diffuser van hoogwaardig materiaal en dat is een hele goede manier om de oliën in de lucht te verspreiden en tot je te nemen. Deze diffuser verspreidt de oliën koud, waardoor al het goede in de olie aanwezig blijft. Je kunt de oliën echter ook op je handen smeren en dan je handen over je mond en neus ‘cuppen’ en het aroma inademen.
Direct inhaleren uit het flesje kan ook.
De zeer kleine geurmoleculen worden in de neusholte waargenomen door zenuwcellen, die vervolgens elektrische prikkels doorgeven aan je hersenen.
Dit gaat via het limbisch systeem in je hersenen. De structuren in het limbisch systeem zijn betrokken bij emotie, motivatie, genot en het emotioneel geheugen. Dus ook op emotioneel en mentaal gebied zijn de oliën heel goed om in te zetten.

Via de huid

Je kunt de olie aanbrengen op de huid. De oliën worden super snel in de bloedbaan opgenomen via je huid. De moleculen van de oliën zijn namelijk zeer klein. Binnen 26 seconden is de olie traceerbaar in het bloed en in ongeveer 20 minuten heeft de olie elke cel in je lichaam bereikt.
Sommige oliën mogen puur gebruikt worden, anderen moeten verdund worden.

Bij lichamelijke ongemakken, kun je de olie daar smeren waar nodig. Het is echter ook mogelijk om de oliën te smeren op reflexpunten op de voetzolen bijvoorbeeld.
Gebruik je de olie voor de emotionele werking, dan kun je de olie eventueel smeren op de plek van een chakra (energiecentrum in het lichaam).

Door inname

Dus door ze echt in te slikken via een zelfgevulde capsule, door ze in je drinkwater te druppelen of ze in gerechten te gebruiken. In een heerlijke saladedressing of zelfgemaakte koekjes bijvoorbeeld. Niet alle oliën zijn geschikt voor inname, maar er is een schema waarop precies staat welke je wel en niet kunt innemen. De oliën van Young Living met de witte labels, de plus-oliën, zijn sowieso officieel goedgekeurd door de FDA voor inname.

Bij Young Living zijn ook lege plantaardige capsules te verkrijgen die je kunt gebruiken om te vullen met olie, zodat ze makkelijk in te nemen zijn. Heel handig!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschill tussen essential oils en etherische oliën?
Er is geen verschil. Essential oils is de engelse benaming voor etherische oliën. In Nederland wordt ook wel eens de term essentiële olie gebruikt i.p.v. etherische olie. Wel is er een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende aanbieders van de olie.
Hoe snel heb ik mijn bestelling binnen?
Wanneer je je bestelling geplaatst hebt, heb je hem doorgaans met één of twee dagen in huis. Young Living heeft tegenwoordig namelijk een distrubutiecentrum in Nederland.
Is de olie ook veilig voor kinderen en baby's?
Veel oliën zijn zonder probleem te gebruiken bij kinderen en baby’s, maar niet allemaal (dit staat aangegeven op het etiket en in de informatie die je van ons krijgt bij je aankoop). Aangezien de oliën heel geconcentreerd zijn, is het nodig dat de oliën naar leeftijd worden verdund met een draagolie. Bij je bestelling krijg je van ons een verdunningstabel, zodat je precies weet hoe te verdunnen.
Hoe weet ik welke olie ik waarvoor kan gebruiken?
Er zijn diverse manieren om jezelf te informeren over de oliën. Sowieso blijft degene via wie jij jouw aankoop doet jouw ‘sponsor’, zodat je altijd iemand hebt bij wie je terecht kunt met je vragen.
Wanneer je via mij of een teamlid van Oil up! een account aanmaakt bij Young Living en een aankoop doet, krijg je toegang tot het Oil up! College. Daarin staan alle oliën uitgebreid uitgelegd en kun je ook opzoeken wat je waarvoor kan gebruiken.
Er zijn ook diverse Facebookgroepen met informatie.
En er zijn diverse prachtige boeken verkrijgbaar met uitleg en toepassingsvoorbeelden.
En…… Google is your best friend!
Kan ik de oliën ook voor mijn huisdier gebruiken?
De meeste oliën zijn ook voor dieren in te zetten. Echter gelden voor dieren weer andere richtlijnen en ook een ander verdunningsadvies. Wanneer je via ons de oliën koopt, krijg je tevens informatie voor het gebruik bij dieren. Welke olie wel, welke olie niet en hoe te verdunnen bijvoorbeeld.
Kan ik de oliën van Young Living ook in een winkel kopen?

Nee, de olie van Young Living wordt alleen via distributeurs verkocht. Young Living heeft hier o.a. voor gekozen, omdat er goede uitleg en begeleiding nodig is bij het gebruik van de oliën. Nadat je een kit gekocht hebt, blijft degene via wie jij je oliën gekocht hebt je ‘sponsor’ en je kunt dus altijd met je vragen bij die persoon. 

Wat als ik niet tevreden ben of iets terug wil sturen?
Wij kunen het ons bijna niet voorstellen, maar stel dat je niet tevreden bent, dan heeft Young Living een heel goede return policy.
Zie hier

– Any unopened product within 30 days after shipment for a full refund in the same method of payment of the purchase price and applicable sales tax (less shipping charges).
– Any opened product within 30 days after shipment for a credit on your Young Living account of the purchase price and applicable sales tax (less shipping charges).
– Any opened or unopened product up to 90 days after shipment for a credit on your Young Living account of the purchase price and applicable sales tax (less shipping charges and a 10% handling fee). The credit applied for opened product will be based on the percentage of the product returned. For example if you return 50% of a product, then a credit of 50% (less shipping charges and a 10% handling fee) will be applied to your Young Living account.

Is de olie van Young Living biologisch?
Op elke Young Living boerderij en op de partnerboerderijen wordt alles biologisch geteeld.
Aangezien Young Living wereldwijd hun eigen boerderijen heeft en elk land hun eigen keurmerk heeft, hebben zij ervoor gekozen om geen bio-keurmerk erop te zetten. Daarnaast is het hebben van een keurmerk an sich nog niet eens zo veelzeggend. Er zijn ook merken die wel een keurmerk hebben, maar niet volledig bio zijn bijvoorbeeld. Young Living heeft heel bewust gekozen om niet voor een keurmerk te gaan.
Hoe lang zijn de oliën houdbaar?
Young Living is verplicht om een houdbaarheidsdatum op de flesjes te plaatsen, echter de oliën zijn veel langer houdbaar.
Wanneer je de olie op een donkere en koele plek bewaart, zijn ze extreem lang houdbaar.

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)