Smart moms Oil up

Super leuk dat je mee wil gaan doen met deze gratis online workshop, die jou op weg helpt naar een gezonder thuis voor jou en je gezin. Heel goed!
Ik ga je tijdens deze workshop laten zien hoe je stappen kunt zetten richting een thuis met veel minder schadelijk stoffen, want dat is toch wat jij wil voor jou en je gezin?
Ik geef je goede informatie over welke stoffen je liever NIET in je huis wil hebben en welke producten je dan beter kan gebruiken. Je krijgt tips voor zowel kant-en-klare producten van Young Living als recepten om zelf aan de slag te gaan met pure ingrediënten, zodat je zelf daarin een keuze kunt maken.

Wat fijn dat ook jij die stap wil gaan maken naar een veel gezonder thuis. Ik bedank je nu alvast namens jouw kids 😉 En hun kids…en hun kids…en…. Elke  gezonde keuze die jij maakt, heeft ook invloed op de volgende generaties.
Deze workshop is overigens niet alleen leuk voor mama’s, hoor. Ook mensen zonder kinderen, en papa’s kunnen hele fijne tips halen uit deze workshop om op die manier de schadelijke meuk vaarwel te kunnen zeggen. Dus vul hier je naam en e-mailadres in en doe mee. Je doet deze workshop lekker voor jezelf, dus je kunt het op je eigen tempo doen.

Jij krijgt van mij:

  • Een gratis te downloaden werkboek
  • 10 lessen met daarin een opdracht, een tip, een filmpje en/of een recept.
  • Het gratis “Oil up Magazine” boordevol informatie, recepten en tips.

De workshop start op 1 november 2018. De lessen blijven echter daarna ook nog beschikbaar, dus als je dan toevallig op vakantie bent, kun je gewoon later terug kijken.

Liefs,

Marcia

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)