Hoe start je als Young Living Brand Partner?

door mrt 20, 2023Business, Zelfvertrouwen2 reacties

Wist je dat iedereen een Young Living business kan starten? Ook jij!
Young Living producten kun je namelijk niet in winkels kopen. Ze werken met Brand Partners en netwerkmarketing. Zelf ben ik als sinds september 2015 met heel veel plezier en succes Young Living Brand Parnter en dit gun ik jou ook.

Waar het in feite op neerkomt is dit:

Jij bent enthousiast over de producten van Young Living en vertelt erover tegen anderen in jouw netwerk (online en/of offline). Wanneer iemand dan ook enthousiast is geraakt en via jou de producten van Young Living aankoopt, word jij daarvoor beloond d.m.v. commissie en bonussen vanuit Young Living.

En je krijgt niet alleen uitbetaald over die ene eerste aankoop, maar je krijgt vanaf dan over alles wat die persoon voor de rest van zijn/haar leven koopt een beloning van Young Living. Fijne toch?


Jij bent dan de sponsor van het nieuwe lid

En dat betekent dat jij die persoon op weg helpt in de wereld van essential oils en hen helpt bij eventuele vragen die ze hebben. Dat wil niet zeggen dat jij meteen essential oil expert moet zijn en op elke vraag een antwoord klaar moet hebben.

Wanneer jij het antwoord op een vraag niet weet, kun je het altijd aan jouw eigen sponsor navragen of bij Young Living zelf.
Wat je wel nodig hebt is de bereidheid om te leren en om mensen te inspireren tot een gezonder en gelukkiger leven.

Wij (team Oil up) helpen je om op een relaxte manier mensen om je heen te helpen met het verbeteren van hun leven op een manier die bij jou past. Dat kan in real life zijn en/of op social media.

Hoeveel uren werk je dan?

Dat is geheel aan jou. Je haalt eruit wat je erin stopt. Wil je een paar uurtjes per maand werken voor een extra zakcentje? Of wil je meerdere uren per week investeren en ook je inkomen verhogen?

Dat is het mooie van zelfstandig werken binnen netwerkmarketing. Jij bepaalt, je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen en je kunt alles doen op het tempo dat jij fijn vindt.

Wil je ‘all in’ gaan, hard werken en snel groeien in inkomen? Dat kan!
Wil je hier en daar wat vertellen en delen over de producten en maar een paar uurtjes per maand besteden aan Young Living? Dat is ook helemaal prima.

Deze business geeft je de tools en de community om extra geld te verdienen met iets wat je leuk vindt en waar je achter staat, maar je moet het natuurlijk wel zelf doen.

Het is belangrijk dat je enthousiast bent over de producten. Zo enthousiast dat je de wil hebt om anderen ook verliefd te laten worden op de producten. Dat je de bereidheid hebt om daarvoor actie te ondernemen. De wil en bereidheid om nieuwe dingen bij te leren is ook heel helpend bij het starten van jouw olie business.

 

Hoe verdien ik hier dan geld mee?

Young Living werkt met een fijn systeem, waardoor jouw commissie oploopt naarmate jouw organisatie groeit.

Praktisch gezien verdien je geld door te zorgen dat anderen de producten van Young Living gaan kopen.

  1. Wordt iemand lid via jou en kopen ze direct een Premium Starter Kit dan verdien jij al meteen $50 Fast Start Bonus en $ 25 Kit Bonus. Dat is dus $75 per kit!
  2. Daarnaast krijg je ook nog bonus en/of commissie over alles wat die persoon de rest van hun leven bij Young Living gaat kopen op hun eigen account, dat aan jouw account gekoppeld is.
  3. Stel dat de persoon die via jou enthousiast is geraakt ook weer nieuwe klanten inschrijft, dan krijg je ook over die omzet een percentage. Gaat die klant vervolgens ook weer enthousiast delen en nieuwe klanten inschrijven, dan krijg je ook daar weer een percentage over.
  4. Je laat jouw organisatie groeien en vervolgens krijg je ook nog extra bonussen bij het behalen van bepaalde rangen binnen Young Living.

Young Living betaalt jou dus voor het delen van je enthousiasme en het informeren van anderen. Ik kan je uiteraard ook helemaal precies uitleggen hoe het zit met de percentages van de commissies en de bonussen. Mocht je daar meer van willen weten, dan leg ik het je met liefde uit.

Hoeveel kan ik verdienen?

Young Living heeft een geweldig compensatieplan. Op de foto zie je het gemiddeld jaarinkomen van de verschillende rangen. Iedere maand rond de 15e krijg je je commissie/bonus op je bankrekening gestort.

Welk bedrag zou voor jou life changing zijn? Wat als je bijvoorbeeld 500 euro kon toevoegen aan je maandelijkse inkomen? Of 2.000 euro? Of zelfs 20.000 euro?

Zelf verdien ik momenteel een full-time inkomen met part-time werken :-)! Het heeft er o.a. voor gezorgd dat wij nu op Bali kunnen wonen en mijn man tijdelijk kan stoppen met werken. Maar dat is natuurlijk niet aan komen waaien. Ik heb er wel voor moeten werken. 

Hoe kun je starten

Nu denk je misschien: “Klinkt leuk allemaal, maar nu komt het gedeelte dat ik mijn ziel moet verkopen of heel veel geld moet gaan investeren.”

Nee, hoor! That is not how we roll.

Het enige dat je hoeft te doen om te starten is in het bezit zijn van een Young Living account en dat heb je wellicht al. Om ook daadwerkelijk de bonus van je verkopen te ontvangen is het nodig dat je voor minimaal 50PV (ongeveer 55-60 euro) uitgeeft in die maand. Tegen de tijd dat er al meerdere mensen in jouw organisatie staan, is het nodig dat je zelf 100PV per maand uitgeeft, zodat je alle bonussen en commissies zult ontvangen van Young Living. Maar je bent niks verplicht en kunt elke maand opnieuw kiezen of je wel of niet doorgaat.

  • Je hoeft geen voorraad aan te leggen.
  • Je hoeft zelf geen pakketten te verzenden.
  • Je hoeft niet vanuit huis of op een markt spullen te verkopen.
  • Je hoeft geen duizenden euro’s te investeren om je business te starten.

Koop gewoon super fijne en gezonde producten van Young Living die je sowieso gebruikt voor jezelf en je gezin en deel je enthousiasme over die topproducten met anderen.

En je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt een support team dat je de weg kan wijzen en dat doen we heel graag voor en met jou.

 

En hoe nu verder?

Dat is aan jou. Wil je eerst het naadje van de kous weten of wil je meteen aan de slag?
Ik sta voor je klaar en vertel je met alle liefde meer over deze fijne business opportunity, de commissies/bonussen en Young Living.

We verwelkomen jou van harte bij ons supportteam. En je kunt bij ons altijd terecht met je vragen, voor een luisterend oor of voor goede adviezen.

En vergeet niet… Deze business opportunity werkt als je er zelf voor werkt. En geloof me…het is zo fijn om ook anderen te helpen om gezonder en gelukkiger te leven. Ik vind dit werk nog iedere dag leuk!

Bel me of stuur me een bericht. Dan leg ik je uit hoe het allemaal werkt en dan kun je goed geïnformeerd besluiten of dit iets voor jou is.

Ben je zelf nog geen lid bij Young Living, maar wil je wel een Premium Starter Kit kopen om daarna eventueel aan de slag te gaan als Brand Parnter? Dat kan ook!

Liefs, Marcia

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)