Cinnamon Bark+ 5ml

26,00

Verwarmende, kruidige olie die kan ondersteunen bij een gezond hart- en vatenstelsel en een goed immuunsysteem.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Cinnamon Bark, ofwel kaneel, heeft een warme, kruidige geur en smaak. Deze olie kan ondersteuning bieden voor hart en vaten en het immuunsysteem. De olie kan helpen bij de ondersteuning van een gezond hart- en bloedvatenstelsel en het immuunsysteem.

In de Chinese kruidengeneeskunde wordt kaneel gebruikt bij verkoudheid, lage eetlust en lusteloosheid.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ paarse flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)