Clove+

7,85

100% pure etherische olie uit kruidnagel die door de FDA goedgekeurd is voor inname.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Clove ofwel kruidnagel is één van de hoofdingrediënten van onze populaire Thieves melange. Kruidnagel bevat eugenol en wordt o.a. in de tandheelkunde gebruikt om het tandvlees te verdoven.
Ondersteunend voor immuunsysteem, luchtwegen, hart- en bloedvaten

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus, naast diffusen en opsmeren, ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
In deze flesjes zit exact dezelfde olie als in de ‘normale’ flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname bedoeld zijn.
Deze plus-olie kan ingenomen worden, maar ook aromatisch te gebruiken via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles. Tevens te gebruiken via de huid door de olie, verdund met een draagolie, aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)