EndoFlex 15ml

35,6846,95

Topper voor je algehele vitaliteit!

Extra voordeel met gratis Brand Partner lidmaatschap

Snelle levering direct vanuit Young Living

Young Living, wereldleider in essential oils

Artikelnummer: N/B Categorie:

We leven in een maatschappij, waar het normaal is geworden om altijd AAN te staan. Er wordt veel van ons gevraagd op het werk, op school, in het gezin, in ons sociale leven. Velen staan voortdurend onder stress en ons lichaam is daar gewoonweg niet voor gemaakt. Lichamelijke en geestelijke uitputting, burn-out en uitval door ziekte veroorzaakt door langdurige stress zijn dus ook geen uitzondering meer.
Een goede balans tussen doen en zijn, tussen werken en rusten, is heel belangrijk. En hoewel de meesten dat wel weten, blijft het toch een valkuil voor velen. Endoflex kan ondersteuning bieden bij je algehele vitaliteit. Zeker na of in tijden van lichamelijke of geestelijke stress is dit een hele fijne keuze.
Endoflex kan ook ondersteunen om op emotioneel en spiritueel gebied in balans te komen door je te helpen oude patronen die niet meer dienend zijn, los te laten en plaats te maken voor nieuwe inzichten.

GEBRUIK
Je kunt deze blend puur gebruiken of verdunnen met een plantaardige draagolie. En waar je de olie ook gebruikt, via de bloedbaan komt het daar waar nodig, maar hier een paar suggesties:
• Breng (eventueel met een roller) dagelijks aan op de rug ter hoogte van de bijnieren, net onder het bh-bandje aan weerszijden.
• Breng aan op de binnenkant van de polsen, op de hals ter hoogte van de schildklieren of in het kuiltje achterin de nek.
• Breng aan op de reflexpunten rond de enkels.

N.B.:
Meer informatie over de voordelen van het gratis lidmaatschap vind je hier.
Wanneer je deze optie kiest, maken we samen een account voor je aan bij Young Living. Je betaalt dan de lagere (brand partner) prijs en je bestelling wordt dan direct vanuit Young Living naar jou toegestuurd. Lekker snel!

Extra informatie

Ingrediënten

Een basis van sesamzaadolie, spearmint (Mentha spicata), sage (Salvia officinalis), geranium (Pelargonium graveolens), myrtle (Myrtus communis), nutmeg (Myristica fragrans), and German chamomile (Matriciaria recutita).

Lid of geen lid

Bestel voordelig (incl. gratis lidmaatschap), Bestel zonder lidmaatschap

Vragen over dit product?
Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)