EndoFlex 15ml

32,97

Topper ter ondersteuning van de vitaliteit en je hormoonhuishouden.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Categorieën: ,

Endoflex zorgt voor het behoud van je vitaliteit. Naast het ondersteunen van je gehele welzijn, kan het je ook helpen bij het in balans houden of krijgen van je hormoonhuishouding. Er zijn meerdere oliën die geschikt zijn om in te zetten voor een goede hormoonhuishouding. Wil je weten welke jij het beste kunt gebruiken? Neem dan even contact met me op.
Deze olie is mijn persoonlijke pareltje! Het heeft me er weer mede bovenop geholpen toen ik heel laag in mijn energie zat na een een chemokuur.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

 

Extra informatie

Ingrediënten

Een basis van sesamzaadolie, spearmint (Mentha spicata), sage (Salvia officinalis), geranium (Pelargonium graveolens), myrtle (Myrtus communis), nutmeg (Myristica fragrans), and German chamomile (Matriciaria recutita).

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)