Frankincense 5ml

35,57

Fijn om te aarden en bij jezelf te kunnen blijven, maar ook voor huid en luchtwegen.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Frankincense (Boswellia carterii), ofwel wierook, heeft een zoete, warme en houtachtige geur die zowel stimulerend als rustgevend werkt. Vandaar ook dat deze olie veel gebruikt wordt tijdens meditatie en yoga.
Zelf gebruik ik deze olie om beter bij mezelf te kunnen blijven. Ik doe er dan een druppel van op mijn kruin.
Niet alleen tijdens yoga of meditatie, maar ook als ik een drukke dag voor de boeg heb met veel mensen om me heen. Fijn hulpmiddel!
Daarnaast is het een olie die bekend staat om zijn positieve effect op de (ouder wordende) huid. Dus het is een heel goed idee om deze olie toe te voegen aan je dag- en nachtverzorging bijvoorbeeld.

Deze olie beval α-pineen en limoneen die een gezonde werking van het ademhalings- en luchtwegenstelsel stimuleren. De olie bevat tevens een grote hoeveelheid sesquiterpenes, dat erom bekend staat dat het het gedeelte van de hersenen stimuleert waar de emotieregeling plaats vindt.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product?
Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)