Geranium 15ml

49,61

Een bloemige geur die heel goed is voor de huid en tevens rustgevend werkt.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Geranium (Pelargonium graveolens) heeft een heerlijk zachte en bloemige geur. Het is een hele fijne olie voor je huid. Op emotioneel vlak helpt het bij het loslaten van negatieve herinneringen. Het werd traditioneel gebruikt om de bloedcirculatie en het zenuwstelsel te ondersteunen.
Op emotioneel vlak is het een fijne olie ter ondersteuning voor mensen die kampen met angsten of stress.

Geranium essential oil wordt ook wel de "poor man's rose" genoemd, omdat de geur lijkt op die van de roos, maar lang niet zo kostbaar is als de rozenolie.

Deze olie kan aromatisch gebruikt worden in de diffuser, of door direct vanuit de fles te inhaleren. Ook te gebruiken via de huid. Dat kan puur of door deze olie te verdunnen met een basisolie (V-6 bijvoorbeeld) of hem in je dag- of nachtcreme te gebruiken.

Heerlijke diffusercombinatie:
3 druppels Geranium
2 druppels Lavender
3 druppels Lemon

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)