Harmony 15ml

83,67

Meer harmonie op meerdere vlakken van je leven.

Afhalen of verzenden, allebei mogelijk
Extra voordeel met gratis lidmaatschap
Vragen? Ik help je graag --> 06 24516124
Young Living, wereldleider in essential oils.

Beschrijving

Harmony is een krachtige blend van essentiële oliën die jou kan helpen meer harmonie te ervaren, zodat je in harmonie met jezelf en anderen om je heen kunt leven.
Harmony kan helpen om de energiecentra, ofwel chakra’s, in je lijf als het ware weer met elkaar te verbinden en in balans te brengen, waardoor de energie weer vrij kan stromen en jij meer in balans komt en blijft.
Harmony is dus een balansbrenger op diverse niveaus.
Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Alles staat met elkaar in verbinding. Als je uit balans raakt op het ene gebied, dan kan een ander aspect ook uit balans raken.
Maar andersom werkt het ook.
Als je meer balans ervaart op emotioneel gebied, zal ook je fysiek volgen etc.

Deze olie is ook een hele fijne om in de diffuser te gebruiken als er in het gezin wel wat meer saamhorigheid mag komen bijvoorbeeld.
Deze olie kan namelijk ook helpen om angst en vijandigheid los te laten. Deze blend kan zorgen voor meer zachtheid, compassie en liefdevolle gevoelens. Naar jezelf en naar anderen.

Harmony is een complexe blend die bestaat uit de volgende oliën.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Extra informatie

Ingrediënten

Royal Hawaiian Sandalwood oil, Lavender oil, Ylang Ylang flower oil, Frankincense, Orange oil, Angelica root oil, Geranium flower oil, Hyssop leaf oil, Spanish Sage oil, Spruce leaf oil, Coriander seed oil, Bergamot peel oil, Lemon peel oil, Jasmine absolute, Roman Chamomile flower oil, Palmarosa oil, Rose flower oil.

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)