Lavender+ 5ml

15,2520,07

Het ‘Zwitsers zakmes’ onder de oliën. O.a. rustgevend en goed voor de huid. Geschikt voor inname.

Extra voordeel met gratis Brand Partner lidmaatschap

Snelle levering direct vanuit Young Living

Young Living, wereldleider in essential oils

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

Lavender+ (Lavandula angustifolia) heeft een bloemig aroma dat zowel rustgevend als opwekkend kan werken. Deze olie staat ook wel bekend als het “Zwitsers zakmes onder de oliën”, omdat deze olie multi-inzetbaar is. Werkt heel fijn om rust te geven voor het slapen gaan en is tevens heel fijn om huid(herstel) te ondersteunen bijvoorbeeld.
Op emotioneel vlak kan deze olie helpen bij het loslaten van gedachten/gevoelens die jou niet meer dienen en je belemmeren in je persoonlijke groei.  Deze olie kan je ook helpen om je gevoelens beter onder woorden te brengen en te durven uiten.
En omdat deze olie zo veelzijdig is en ‘werkt waar nodig’, kun je bij twijfel altijd deze olie proberen te gebruiken. Ik heb deze dus ook altijd in mijn handtas bij me.

De Lavender+ is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de 'normale' paarse flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
De Lavender+ is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Meer informatie over de voordelen van het gratis lidmaatschap vind je hier.
Wanneer je deze optie kiest, maken we samen een account voor je aan bij Young Living. Je betaalt dan de lagere (brandpartner)prijs en je bestelling wordt dan direct vanuit Young Living naar jou toegestuurd. Lekker snel!

Extra informatie

Lid of geen lid

Bestel voordelig (incl. gratis lidmaatschap), Bestel zonder lidmaatschap

Vragen over dit product?
Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)