Lemongrass+ 5ml

7,20

Een frisse citrusgeur met een aardse ondertoon.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Lemongrass (Cymbopogon flexuosus) ofwel citroengras heeft een licht, fris, citrusaroma met aardse ondertonen.
Het is een olie die de bloedcirculatie stimuleert en oppeppend werkt.

In India en andere Aziatische landen werd citroengras in de traditionele geneeskunde gebruikt tegen infectieziekten en koorts door de krachtig ontsmettende en bacteriedodende eigenschappen. Ook werd het vroeger gebruikt om spier- en gewrichtspijn te verzachten. Maar ook om insecten op afstand te houden werd dit ingezet.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ gekleurde6,10 flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)