Northern Lights Black Spruce 5ml

28,44

Een aardende olie die je energie revitaliseert.

Afhalen of verzenden, allebei mogelijk
Extra voordeel met gratis lidmaatschap
Vragen? Ik help je graag --> 06 24516124
Young Living, wereldleider in essential oils.

Beschrijving

Northern Lights Black Spruce (Picea mariana) olie wordt gedestilleerd bij de Young Living Northern Lights farm in British Columbia, Canada. De bomen staan daar in de energie van de het beroemde noorderlicht, waarvan verondersteld wordt dat het geestelijke vernieuwing en duidelijkheid geeft.

Deze olie werd van  oudsher door de Lakota Indianen gebruikt tijdens spirituele rituelen om verbinding te kunnen maken met de grote geest. En op lichamelijk vlak gebruikten zij de olie bij stijve spieren.

Northern Lights Black Spruce is ook een olie die aardend werkt en die jou kan helpen en de kracht geven om je dromen en doelen te verwezenlijken. Het revitaliseert je energie en geeft een gevoel van harmonie en balans.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Andere suggesties…

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)