Oregano+

12,54

Een fijne olie om het immuunsysteem te versterken en de luchtwegen te ondersteunen.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Oregano is ondersteunend voor het immuunsysteem. Ik gebruik hem ook altijd in mijn weerstandsroller (zie recept hieronder). Tevens ondersteunt Oregano de luchtwegen.
Traditioneel werd het kruid oregano eeuwenlang gebruikt voor allerlei problemen rond de spijsvertering en de luchtwegen.
Op emotioneel vlak geeft deze olie een gevoel van kracht en veiligheid.

Weerstandsroller:
10 druppels Oregano
10 druppels Frankincense
10 druppels Lemon
10 druppels Thieves
10 ml roller verder aanvullen met V-6 basisolie
Wanneer nodig dagelijks rollen onder de voetzolen.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ paarse flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)