Peppermint+ 5ml

12,10

Olie met een frisse, koele smaak en geur. Ondersteuning maag- en darmstelsel. En geeft helderheid en focus.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Peppermint heeft een sterke, frisse mintgeur met een verfrissend effect door de stof menthol.
Deze olie is opwekkend, kan je concentratie verhogen en zorgt dat je helder kunt nadenken.
Op fysiek vlak is deze olie heel goed ter ondersteuning van de darmwerking en ook een fijne ondersteuning voor mensen met darmklachten. Breng 1-2 druppels Peppermintolie aan op je buik of neem een druppel in met wat water of in een capsule.
De Maag Lever Darm stichting onderschrijft dit).
Zie daarvoor dit artikel eens van de Maag Lever Darm stichting. 

Daarnaast is Peppermint heel fijn om te gebruiken bij stijve spieren, banden en gewrichten. Heb je stijfheid in rug, schouders en nek met uitstraling naar het hoofd? Dan is dit een hele fijn olie om eens te proberen. Breng de olie aan op het gebied dat ondersteuning nodig heeft. Zorg dat je wegblijft van de ogen.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ groene flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)