Peppermint+ 5ml

10,63

Olie met een frisse, koele smaak en geur. Ondersteuning maag- en darmstelsel. En geeft helderheid en focus.

Afhalen of verzenden, allebei mogelijk
Seed to Seal garantie
Vragen? Ik help je graag --> 06 24516124
Young Living, wereldleider in essential oils.

Beschrijving

Peppermint heeft een sterke, frisse mintgeur met een verfrissend effect door de stof menthol.
Deze olie is opwekkend, kan je concentratie verhogen en zorgt dat je helder kunt nadenken.
Op fysiek vlak is deze olie heel goed ter ondersteuning van de darmwerking en ook een fijne ondersteuning voor mensen met darmklachten.
De Maag Lever Darm stichting onderschrijft dit).
Zie daarvoor dit artikel eens van de Maag Lever Darm stichting. 

Daarnaast is Peppermint heel fijn om te gebruiken bij stijve spieren, banden en gewrichten. Heb je stijfheid in rug, schouders en nek met uitstraling naar het hoofd? Dan is dit een hele fijn olie om eens te proberen.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ groene flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Andere suggesties…

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)