R.C. 5ml

12,10

Ondersteunend voor de luchtwegen. Ook erg fijn om snurken te verminderen.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Categorie: Tags: , , , ,

R.C. is een heerlijke blend die ondersteunend is voor de luchtwegen en het immuunsysteem. Ideaal in de maanden met de R bijvoorbeeld. Deze olie geeft ook meer lucht tijdens het slapen. Heb je iemand die zwaar ademt of snurkt in huis? Dan is het een goed idee om deze olie te diffusen of bij die persoon op hals en borst aan te brengen.
Deze olie heeft een opwekkend en energiek aroma.
Op emotioneel vlak kan deze olie ook meer lucht geven. Daarnaast erg fijn voor mensen die het lastig vinden om zich te uiten of die een diepgeworteld verdriet of rouw met zich meedragen.
Deze olie kan helpen om dat los te maken.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Extra informatie

Ingrediënten

Eucalyptus globulus leaf oil, myrtus communis oil, pinus sylvestris (pine) leaf oil, origanum majorana (marjoram) leaf oil, eucalyptus radiata leaf oil, eucalyptus citriodora leaf oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, cupressus sempervirens oil, tsuga canadensis leaf oil, and mentha piperita (peppermint) oil.

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)