Rosemary+ 5ml

9,8012,89

Deze heerlijke frisse en kruidige olie zorgt voor een beter geheugen en meer focus.

Extra voordeel met gratis Brand Partner lidmaatschap

Snelle levering direct vanuit Young Living

Young Living, wereldleider in essential oils

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,

Rosemary, ofwel Rozemarijn, wordt al heel lang gebruikt om het geheugen en de helderheid te ondersteunen. Ideaal om te gebruiken bij de welbekende middagdip bijvoorbeeld. Het herstelt je alertheid en je focus op zo'n moment. Rosemary wordt ook veel in haar- en huidverzorging gebruikt. Zelf gebruik ik hem bijvoorbeeld wel eens in mijn zelfgemaakt deodorant.
Daarnaast is het een fijne olie voor de luchtwegen.

Op emotioneel niveau kan deze olie je helpen om trouw te blijven aan jezelf en grenzen te stellen als anderen proberen om hun normen en waarden aan jou op te dringen. Rosemary helpt je ook om je geest schoon te houden van negatieve energie.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.
Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ groene flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Meer informatie over de voordelen van het gratis lidmaatschap vind je hier.
Wanneer je deze optie kiest, maken we samen een account voor je aan bij Young Living. Je betaalt dan de lagere (brandpartner)prijs en je bestelling wordt dan direct vanuit Young Living naar jou toegestuurd. Lekker snel!

Extra informatie

Lid of geen lid

Bestel voordelig (incl. gratis lidmaatschap), Bestel zonder lidmaatschap

Vragen over dit product?
Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)