Tangerine+ 5ml

8,07

Vrolijkheid, ontspanning, immuunsysteem. Goedgekeurd voor inname.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Tangarine (Citrus reticulata) ofwel mandarijn, is een kalmerende olie met een zoet, citrusaroma. Het lijkt op Orange essential oil, maar dan net iets meer pit en iets minder zoet. Deze olie is rijk aan de antioxidant d-limoneen.
Deze olie werkt kalmerend, reinigend en ontspannend. Het is een 'blije' olie die heel fijn is om in te zetten bij spanningen of angsten.
Verder is deze erg goed om in te zetten voor een gezond immuunsysteem.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus , naast diffusen en opsmeren, ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.

Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ oranje flesjes Tangerine. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)