Tangerine+ 5ml

9,8012,89

Vrolijkheid, ontspanning, immuunsysteem. Goedgekeurd voor inname.

Extra voordeel met gratis Brand Partner lidmaatschap

Snelle levering direct vanuit Young Living

Young Living, wereldleider in essential oils

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , ,

Tangarine (Citrus reticulata) ofwel mandarijn, is een kalmerende olie met een zoet, citrusaroma. Het lijkt op Orange essential oil, maar dan net iets meer pit en iets minder zoet. Deze olie is rijk aan de antioxidant d-limoneen.
Deze olie werkt kalmerend, reinigend en ontspannend. Het is een 'blije' olie die heel fijn is om in te zetten bij spanningen of angsten.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus , naast diffusen en aanbrengen via de huid, ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.

Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ oranje flesjes Tangerine. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Meer informatie over de voordelen van het gratis lidmaatschap vind je hier.
Wanneer je deze optie kiest, maken we samen een account voor je aan bij Young Living. Je betaalt dan de lagere (brandpartner)prijs en je bestelling wordt dan direct vanuit Young Living naar jou toegestuurd. Lekker snel!

Extra informatie

Lid of geen lid

Bestel voordelig (incl. gratis lidmaatschap), Bestel zonder lidmaatschap

Vragen over dit product?
Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)