Thieves® Kitchen & Baths Scrub

19,3525,46

Een krachtig schuurmiddel zonder schadelijke stoffen.

Extra voordeel met gratis Brand Partner lidmaatschap

Snelle levering direct vanuit Young Living

Young Living, wereldleider in essential oils

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Thieves® Kitchen & Bath Scrub van Young Living bevat de kracht van een schuurmiddel zonder agressieve dampen en resten achter te laten.
Thieves® Kitchen and Bath Scrub haalt zijn harde schrobkracht uit nepheline-syeniet, een mineraal dat we verkrijgen uit verantwoord gedolven bronnen in Ontario, Canada; zuiveringszout dat geuren zachtjes absorbeert; natriumcarbonaatperoxide dat zuurstof afgeeft als het gecombineerd wordt met water, wat zorgt voor een krachtige reinigingsboost tegen hardnekkige vlekken; en de populaire essential oil blend Thieves®. Thieves® Kitchen & Bath Scrub is ontworpen voor gebruik op diverse oppervlakken en dé nieuwe reiniger met natuurlijke oorsprong. Hard voor vuil, maar zacht voor jou, de mensen om je heen en het milieu.

GEBRUIK
Strooi Thieves® Kitchen and Bath Scrub op een nat oppervlak of een natte spons. Wrijf met een doek of spons om het oppervlak schoon te maken, spoel af met water.

Let op: Thieves® Kitchen and Bath Scrub is een licht schurende reiniger. Gebruik niet op oppervlakken die volgens de fabrikant niet schoongemaakt dienen te worden met schurende reinigers. Test altijd eerst een kleine plek die niet zichtbaar is. Niet geschikt voor ramen, spiegels, gepolijste stenen of oppervlakken die gelakt of geverfd zijn. Wrijf bij het reinigen van geborstelde metalen oppervlakken altijd in de richting van de borstellijnen. Niet bedoeld voor gebruik op apparaten van geborsteld/gepolijst roestvrij staal.

N.B.:
Meer informatie over de voordelen van het gratis lidmaatschap vind je hier.
Wanneer je deze optie kiest, maken we samen een account voor je aan bij Young Living. Je betaalt dan de lagere (brand partner) prijs en je bestelling wordt dan direct vanuit Young Living naar jou toegestuurd. Lekker snel!

Extra informatie

Ingrediënten

Nepheline-syeniet, natriumbicarbonaat, citroenzuur (5% of meer maar minder dan 15% bleekmiddel op basis van zuurstof: natriumcarbonaatperoxide), (minder dan 5% niet-ionogene oppervlakteactieve stof: alkylpolyglucoside), natriumacetaat, Eugenia caryophyllus (kruidnagelolie)*, Citrus limon (citroenolie)*, Cinnamomum zeylanicum (echte kaneelolie)*, Eucalyptus radiata-olie*, Rosmarinus officinalis (rozemarijnolie)*

Bevat mogelijk: benzylbenzoaat**, cinnamal**, cinnamylalcohol**, citral**, citronellol**, eugenol**, farnesol**, geraniol**, isoeugenol**, limoneen**, linalool**

100% pure etherische olie
**Natuurlijke bestanddelen van etherische o

Vragen over dit product?
Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)