Thyme+ 5ml

17,4322,93

Een fijne olie ter ondersteuning van het immuunsysteem, de luchtwegen, spieren en gewrichten en de spijsvertering. Deze is door de FDA goedgekeurd voor inname.

Extra voordeel met gratis Brand Partner lidmaatschap

Snelle levering direct vanuit Young Living

Young Living, wereldleider in essential oils

Thyme (tijm) heeft een krachtig en kruidig aroma. Tijm staat al eeuwenlang bekend als een geneeskrachtig kruid. Het bevat een flinke dosis thymol, een bestanddeel dat effectief is gebleken tegen schimmels en virussen. Tijm en tijm essential oil wordt al eeuwenlang gebruikt voor de luchtwegen, het immuunsysteem, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Daarnaast ook erg fijn voor de spieren en gewrichten wanneer plaatselijk aangebracht.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus , naast diffusen en opsmeren, ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.

Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ blauwe Thyme flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Meer informatie over de voordelen van het gratis lidmaatschap vind je hier.
Wanneer je deze optie kiest, maken we samen een account voor je aan bij Young Living. Je betaalt dan de lagere (brandpartner)prijs en je bestelling wordt dan direct vanuit Young Living naar jou toegestuurd. Lekker snel!

Extra informatie

Lid of geen lid

Bestel voordelig (incl. gratis lidmaatschap), Bestel zonder lidmaatschap

Vragen over dit product?
Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)