Thyme+ 5ml

15,26

Een fijne olie ter ondersteuning van het immuunsysteem, de luchtwegen, spieren en gewrichten en de spijsvertering. Deze is door de FDA goedgekeurd voor inname.

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Thyme (tijm) heeft een krachtig en kruidig aroma. Tijm staat al eeuwenlang bekend als een geneeskrachtig kruid. Het bevat een flinke dosis thymol, een bestanddeel dat effectief is gebleken tegen schimmels en virussen. Thyme kan ondersteunend werken voor de luchtwegen, het immuunsysteem, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Daarnaast ook erg fijn voor de spieren en gewrichten wanneer plaatselijk aangebracht.

Deze plus-olie is door de FDA goedgekeurd voor inname, vandaar een ander kleur label. Je kunt deze olie dus , naast diffusen en opsmeren, ook in gerechten gebruiken of innemen via een capsule of je drinkwater.

Echter zit in deze flesjes exact dezelfde olie als in de ‘normale’ blauwe Thyme flesjes. Young Living is echter van rechtswege verplicht om onderscheid te maken in label voor de oliën die voor inname zijn bedoeld zijn.
Deze plus-olie is te gebruiken door in te nemen, aromatisch via de diffuser of door te inhaleren vanuit de fles of door aan te brengen op de huid.

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)