Valor 5ml

46,46

Deze olie is als een Superman of Superwoman pose!

Afhalen of verzenden. Allebei mogelijk.

Extra voordeel met gratis lidmaatschap

Young Living, wereldleider in essential oils

Valor geeft kracht, moed en (zelf)vertrouwen. Dus dit is een hele fijne olie om te gebruiken wanneer iemand last heeft van angsten, onzekerheid of een laag zelfbeeld, maar ook erg fijn om in te zetten als extra steuntje in de rug bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een toets.
Op fysiek niveau staat Valor bekend als “chiropractor in een flesje” die het lichaam helpt om de wervelkolom weer in balans te trekken. Het ondersteunt dus jouw zelfherstellend vermogen op dat gebied.
Valor laat je weer recht op staan op zowel fysiek als mentaal en emotioneel gebied.
Zelf zie ik het effect van Valor altijd voor me als een Superman of Superwoman pose. Handen in de zij, rechte rug, borst vooruit en kin omhoog. Hoppa!

Deze olie is tevens onderdeel van de Feelings Set (deze of Valor II).

N.B.:
Bij bestelling van 1 of 2 producten, laten we de bestelling voor je meekomen met onze eigen inkoop en sturen het vervolgens naar je toe. Koop je een starterkit of losse producten voor meer dan 100 euro, dan maken wij een account voor je aan bij Young Living, zodat de oliën direct vanuit Young Living naar je toegestuurd worden.
Wel zo handig!

Extra informatie

Ingrediënten

Caprylic/capric triglyceride, Picea mariana (Black Spruce) leaf oil, Cinnamomum camphor (Camphor Wood) wood oil, Pelargonium graveolens (Geranium), Tanacetum annuum (Blue Tansy) flower oil, Boswellia carterii (Frankincense) oil.

Vragen over dit product? Stel ze direct!

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)