Waarom Young Living?

Waarom heb ik gekozen voor de oliën van Young Living en niet voor een ander merk essentiële olie? Er zijn er tenslotte genoeg te vinden.
Heel simpel. Young Living biedt iets wat anderen in mijn ogen niet bieden. Hieronder leg ik uit wat dat ‘iets’ is.

9

Seed to Seal

Een garantie dat elk proces vanaf het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje onderworpen wordt aan een strenge kwaliteitscontrole volgens het Seed to Seal programma. Dit is een belofte die Young Living maakt aan jou als klant. 
9

Therapeutische kwaliteit ofwel A-grade

Alleen het beste van het beste. Young Living doet geen concessies als het om kwaliteit gaat. 

9

Grootste assortiment

Niet alleen in enkelvoudige oliën en oliemixen, maar ook een hele lijn producten die passen in een gezonde en natuurgetrouwe levensstijl.

9

Al meer dan 25 jaar wereldleider in essential oils

Gary Young (die helaas op 12 mei 2018 overleden is) begon ooit met een hobby. Eén lavendelveldje en twee hogedrukpannen die hij zelf aan elkaar gelast had om de olie te destileren. Zijn hobby en liefde voor aromatische planten groeide uit tot een miljardenbedrijf en het groeit na al die jaren nog steeds explosief. Dat kan alleen met topproducten die werken.

9

Young Living Foundation

Young Living doet heel veel voor minderbedeelden, met name kinderen, over de hele wereld. Zo hebben ze zelfs een eigen school opgericht in Ecuador.

9

Goed gevoel

Ik ga bij bijna alles op mijn gevoel af. Ik voel of iets een ja of een nee is voor mij. En Young Living voelt als een hele dikke JA.

The good stuff

Kwaliteit vind ik uiteraard echt heel belangrijk bij het gebruik van essential oils. Dit is dan ook één van de hoofdredenen dat ik voor Young Living gekozen heb. Young Living bestaat al bijna 25 jaar en heeft als enige essential oil leverancier haar eigen boerderijen. Deze staan verspreid over de hele wereld.

Young Living houdt alles zelf heel goed in de smiezen met een strenge audit, zodat ze de puurheid en authenticiteit van hun essentiële oliën kunnen waarborgen. Het controleren doen ze van begin tot eind, door hun eigen unieke ‘Seed to Seal’ proces. Kort gezegd; ze bewaken de kwaliteit van zaadje tot het verzegelen van het flesje en alle stappen daar tussenin. Als een olie niet voldoet aan hun hoge standaard, zal het nooit de schappen van hun warehouse halen.
Kwaliteit & puurheid is wat bij Young Living bovenaan staat. Zonder consessies te doen. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de verbouwing van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Ze gebruiken absoluut geen inferieur gewas voor hun oliën. Zelf ben ik al naar meerdere boerderijen en destileerderijen van Young Living wezen kijken. Heel interessant om te zien hoe dat in zijn werk gaat. In deze filmpjes kun je ook een inkijkje krijgen in het proces van zaadje tot flesje.

Service en begeleiding

Young Living vindt advies en service heel belangrijk en werkt daarom ook met onafhankelijke distributeur. De distributeur via wie jij je kit of andere producten koopt, blijft ook jouw sponsor. Het is dus niet zo dat je na je aankoop aan je lot wordt overgelaten. Jouw sponsor informeert jou over hoe je de olie het beste kunt gebruiken en je kunt ook met je vragen terecht bij haar/hem terecht. Heel handig!

Wanneer je via mij jouw aankoop bij Young Living doet, ben ik dus jouw sponsor ofwel contactpersoon. Je krijgt van mij een welkomstpakket met informatie en handige flesjes om meteen van start te kunnen gaan en tevens heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot heel veel extra informatie. Ook als je via één van mijn teamleden je aankoop doet, kun je daarvan gebruik maken.
Maak dus een bewuste keuze als je je eerste aankoop gaat doen. Doe dat via iemand bij wie jij je goed voelt, die jou van de juiste informatie kan voorzien en jou goed kan begeleiden.

Op het plaatje zie je een iTovi-scanner. Dit is een apparaatje dat kan meten wat jij op het moment van scannen het meest nodig hebt. Die iTovi is naast mijn kennis van N.E.I.-therapie een tool die ik in kan zetten om jou  te helpen met het kiezen van de juiste oliën en andere producten.

Groot assortiment

Young Living heeft op het gebied van essentiële oliën het grootste assortiment. Dus lekker veel keus! Naast oliën bieden zij nog tal van andere producten waarin de essentiële oliën verwerkt zijn, zoals natuurlijke alternatieven voor persoonlijke verzorging, maar ook schoonmaakmiddelen, suplementen en minerale make up. Kijk maar eens in onze webshop voor een flinke greep uit het assortiment.

Oil up magazine GRATIS ontvangen?

Bomvol informatie, tips en recepten met essential oils.

Het is gelukt. You've got mail! ;)